понеділок, 16 грудня 2019 р.

ЗНО з англійської: 200+ синонімів, які суттєво підвищать ваш бал

  • ЗНО з англійської: 200+ синонімів, які суттєво підвищать ваш бал
синонимы для ЗНО по английскому

До ЗНО-2019 з англійської залишаються лічені дні. Щоб допомогти вам отримати високий бал, ми зібрали в одній публікації більше 200 англійських синонімів. Адже чим більше різних слів ви знаєте, тим вищим буде ваш бал із Writing. Перевірка письмових навичок – одна з найскладніших секцій ЗНО, тому підготовці в цій області варто приділити більше уваги.

Уникайте використання «very big», «very good», «happy» та інших занадто простих слів і фраз (або хоча б не використовуйте їх в своєму листі більше одного разу), щоб продемонструвати свій високий рівень володіння англійською!

Синоніми англійських слів GOOD, BAD, BIG, LITTLE, HAPPY, SAD, PRETTY

Слова «good», «bad», «big», «little», «happy» та «pretty» – одні з найпопулярніших в англійській мові. Варто тільки почати лист, який потрібно написати при складанні ЗНО, і вам майже одразу ж захочеться описати щось, як хороше або погане, маленьке або велике, чи розповісти, які ви були щасливі через якусь подію. Але для підвищення вашого результату на іспиті буде набагато краще, якщо ви заміните ці занадто популярні слова одним з цих чудових синонімів. Обирайте!

английские синонимыанглийские синонимыанглийские синонимыанглийские синонимы

Синоніми англійських слів BREATHTAKING, BORING, TIRED, ENERGETIC

Ці слова вже не такі популярні, як попередні, але претендентам на найвищий бал не завадить знання їхніх синонімів. В англійській мові безліч прекрасних слів, якими можна висловити, наприклад, захоплення. Радимо вивчити та використовувати їх – не тільки на ЗНО, а й при будь-якому зручному випадку!

английские синонимыанглийские синонимы

10 способів замінити вираз FOR EXAMPLE

Фраза «for example», швидше за все, вам теж дуже стане в нагоді в письмовій частини ЗНО з англійської. А ви знали, що існує мінімум 10 інших виразів, якими можна її замінити? Тепер знаєте!

английские синонимы

102 способу уникнути слова VERY

«Very» – просто неймовірно популярне слово! Адже його можна підставити практично до будь-якого прикметника для посилення його значення. «Very big», «very busy», «very difficult», «very funny» та безліч інших словосполучень можна замінити іншими класними англійськими словами. наприклад:

английские синонимы английские синонимы английские синонимы английские синонимы английские синонимы английские синонимы английские синонимы английские синонимы английские синонимы

І ще декілька способів уникнути дуже часто вживаних фраз «very good», «very small», «very happy» та «very great».

английские синонимы

Англійські синоніми для формального і неформального листування

Письмовим завданням на ЗНО з англійської стане написання листа другу чи знайомому, тому пам’ятайте, що занадто формального тону краще уникати. Використовуйте ці слова, щоб замінити «inform», «request», «apologize» та інші формальні слова, які більше підходять для ділового та офіційного листування.

английские синонимы

Немає коментарів:

Дописати коментар

Статистика перегляду сторінок

Small Red Pointer